Stuktv Stefan : ‘Thomas van StukTV zou al twee jaar vader zijn’ - FHM / Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's.

Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. „we zijn nog steeds die vrienden . The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom .

Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. #46: Tennisballenkanon OPDRACHT - YouTube
#46: Tennisballenkanon OPDRACHT - YouTube from i.ytimg.com
Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio! Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt. Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom . „we zijn nog steeds die vrienden .

Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's.

„we zijn nog steeds die vrienden . Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio! Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt. The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom .

Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio! Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt. Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom .

„we zijn nog steeds die vrienden . StukTV LIVE 12-UUR LIVE VANUIT GRONINGEN - YouTube
StukTV LIVE 12-UUR LIVE VANUIT GRONINGEN - YouTube from i.ytimg.com
Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. „we zijn nog steeds die vrienden . Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom . Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio! Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt.

Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat .

Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt. „we zijn nog steeds die vrienden . Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom . Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio!

Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio! Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt.

Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. StukTV - Google+
StukTV - Google+ from lh3.googleusercontent.com
The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom . „we zijn nog steeds die vrienden . Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt. Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio! Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet .

Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk .

Stuktv is al jaren bezig met het maken van toffe content, maar nu wordt het stefan een beetje te veel en neemt hij een break van zijn werk . Giel de winter, stefan jurriens en thomas van der vlugt. Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom . Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. „we zijn nog steeds die vrienden . Thomas van der vlugt brak door met het youtubekanaal stuktv, dat hij sinds 2011 met compagnons giel de winter en stefan jurriens runt en dat . Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio!

Stuktv Stefan : ‘Thomas van StukTV zou al twee jaar vader zijn’ - FHM / Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's.. Stuktv maakt sinds 15 september 2011 video's. „we zijn nog steeds die vrienden . Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet . The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom . Stefan van stuktv is hélemaal stuk van zijn nieuwe alfa romeo stelvio!

Man, met zo'n auto durven ze je niet eens meer te pranken geniet  stuktv. The singer enlisted the help of giel de winter and stefan jurriens, the men behind the youtube channel stuktv who are also djs and with whom .